این بنا قدمتی 80 تا 100 ساله دارد و در اوایل سال های 1300 شمسی به دست معماری روس به نام ویکتور ساخته شده است که مربوط به اواخر دوره قاجار و اوایل دوره پهلوی اول است و میانگین ساخت آن تا سال 1310 شمسی ادامه داشته است. ساختمان هایی مانند کارگاه ها و آزمایشگاه ها بعد ها به دست دکتر حسابی و نقشه آن ها توسط خود ایشان طراحی شده است. دکتر حسابی در 40 سال پایان عمر شان در این خانه زندگی می کرده اند. به همین دلیل فضاهایی مانند کارگاه و آزمایشگاه را طراحی کرده اند تا در فضایی که سکونت داشته اند ، فضایی برای انجام امور کاری شان وجود داشته باشد.

آوا گرد ملل

کاروانسرای ده نمک

این کاروانسرا مربوط به دوره ی صفویه و از نوع چهار ایوانی میباشد، سر در ورودی آن با دو گوشواره ی دو طبقه و به شکل ذوزنقه بنا شده که در ضلع جنوبی کاروانسرا قرار دارد.این بنا دارای چهار ایوان، 24 حجره و دو شاه نشین است.اتاق ها‌ی کاروانسرا به دو دسته تقسیم می شوند: اتاق های کوچک تر که مورد استفاده ی مسافران عادی و اتاق های بزرگتر به شکل سالن که مورد استفاده افراد مهم و مقامات بوده اند.از دیگر قسمت های مهم کاروانسرا می توان به شترخوان زیبا، برج های دیده بانی چهارگانه و بار انداز در چهارگوشه ی آن اشاره کرد.در جوار این بنای با ارزش یک آب انبار و یکیخچال تاریخی وجود دارد.این کاروانسرا از نوع کاروانسراهای حیاط دار بوده و حیاط مرکزی اش بیانگر معماری اصیل ایرانی می باشد.

موزه ای زیبا و پر رمز و راز، موزه ای پر از رنگ و زندگی که دیدگان هر بیننده ای را نوازش میدهد و چه تواناست خالق این همه نور، این همه زیبایی و این همه زندگی.اسطوره ای با چهره ای پر از مهربانی که با دستان توانمند خود این چنین چرخشها و پیچشهای نرم و لطیفی را خلق کرده است.استاد محمود فرشچیان متولد سال 1308 هجری شمسی در اصفهان دیده به جهان گشود. وی از هفت سالگی نزد استاد حاج میرزا آقا امامی شروع به تعلیم گرفتن نمود و در سال 1324 به هنرستان هنرهای زیبا  اصفهان رفت و تحت تعلیم استاد عیسی خان بهادری که خود شاگرد کمال الملک بود، قرار گرفت و با رموز رنگها، ابزار نقاشی و زیر رنگ آشنا شد و با قرار دادن موی گربه سفید در انتهای پر کبوتر قلم موهایی ساخت تا به امروز در نقاشی و ظریف کاری از آن استفاده می شود.

موزه استاد فرشچیان
باغ موزه هنر تهران

باغ موزه هنر ایران

باغ موزه هنر ایرانی با درختان کهنسال واقع در منطقه الهیه با مساحت تقریبییک هکتار در بهار 1386 گشایشیافت. بنای اولیه باغ، مربوط به دوره ی پهلوی اول و با شیوهی معماری خاص دوره ی خود، در سال 1310 هجری شمسی بنا شده است. در حال حاضر باغ موزه با فضایی دلنشین، آبراه ها و آب نمای زیبا همراه با ماکت های آثار تاریخی که بیانگر معماری اصیل ایرانی در دوره های مختلف است، در فضایی سبز که خود جلوه و نماد باغ ایرانی را در ذهن آدمی ترسیم می کند، پذیرای مخاطبان خود می باشد.از دیگر جاذبه های این مکان فرح بخش میتوان به نمایشگاه هنر عکاسی در حاشیه باغ که یادآور هنر معماری و ابنیه تاریخی ایران و تهران است اشاره کرد که زیبایی این مکان را دو چندان می نماید.کارگاه آفرینش هنری با حضور استادان و سرآمدان عرصه هنر در رشته های شعر، خوشنویسی و نقاشی ایرانی به معرفی هنر اصیل کشورمان میپردازد.وجود غرفه های صنایع دستی، سفال و سرامیک، کتاب فروشی، گلخانه، سوغات ایرانی، مجموعه کهن دیار و کافه هنرمندان از دیگر جاذبه های این مجموعه تاریخی به شمار می آید.

موزه سینما

برپایی موزه سینمای ایران تحقق یک رویا بود.رویایی که همه فرهنگ دوستان ایران را دلشاد کرد و ثبت و ضبط کوشش های بانیان و کوشندگان این هنر صنعت را نوید می داد تا چراغی باشد فرا روی آیندگان و افتخاری برای آنانی که دستآورد و حاصل عمرشان را در بازتاب پرده سفید و نقره فام سلولویید،نظاره گر بودند.

موزه سینمای ایران با هدف گردآوری، حفظ ، ثبت و عرضه مناسب میراث سینمای ایران در شهریورماه 1373با تدبیر و همت مدیران شرکت توسعه فضاهای فرهنگی وابسته به شهرداری تهران پاگرفت.

 

موزه سینما

خدمات تور

Tour service

صبحانه

ناهار

میان وعده

teacher

راهنمای تخصصی آموزش

بیمه

وسیله نقلیه

کارگاه آموزش زبان انگلیسی

میان وعده

ارائه گواهی نامه معتبر کارگاه آموزشی